Λιανικό εμπόριο – Μικρές εισαγωγές

Μπορούμε να φανταστούμε πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς καταστήματα; Αυτό και μόνο αρκεί για να αναλογιστούμε τη μεγάλη σημασία του λιανεμπορίου, όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνική μας ζωή. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το λιανεμπόριο είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένο με τον χαρακτήρα των Ελλήνων, ενός ιστορικά ναυτικού και εμπορικού λαού.

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη εικόνα του λιανικού εμπορίου, εξετάζοντας όλες τις διαστάσεις του: τη φύση, τη λειτουργία, την ιστορία και τη χρησιμότητά του, την αντοχή και την ευελιξία του σε περιόδους κρίσης, τις τάσεις και την προοπτική του, αλλά και την ίδια την τέχνη της λιανικής πώλησης. Επιπλέον, στοχεύει να αναδείξει το λιανεμπόριο ως κρίσιμο μέγεθος στον τομέα της απασχόλησης, που εγγυάται επαγγελματική προοπτική και ανέλιξη για τις νέες γενιές στελεχών.

Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ περιλαμβάνει βιβλία αναφοράς, γραμμένα από ειδικούς, τα οποία δίνουν έγκυρη και σε βάθος πληροφόρηση για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος. Απλή αλλά όχι απλουστευτική, επιστημονική αλλά όχι απροσπέλαστη, σύντομη αλλά και πλήρης, η σειρά προσφέρει στον σύγχρονο αναγνώστη τα κλειδιά ώστε να κατανοήσει σε βάθος τον πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο κόσμο μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Συγγραφέας

Ζαΐρης Αντώνης, Σταμάτης Γιώργος

Πρόσβαση

Recollect

Πάροχος

Παπαδόπουλος

ISBN

9789604849383

Έτος

2023

Κατηγορίες: ,
Ετικέτα:
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%